Blacha do pieczenia płytka do piekarnika Gaggenau 39.4x36.3cm 00296114
15600
Blacha do pieczenia płytka do piekarnika Gaggenau 39.4x36.3cm 00296114
Indeks: 728-XW-2447 (Produkt nie ma jeszcze oceny)
15600
Uwaga! Ten produkt wymaga dopasowania do urządzenia.
Zanim kupisz, upewnij się, że część pasuje do Twojego urządzenia.
Dopasuj do urządzenia
Nie pasuje do Twojego sprzętu
Zobacz części do Twojego sprzętu
Część pasuje do Twojego urządzenia.
Zobacz inne pasujące części.
Opis produktu:
Zadbaj o wyposażenie swojego piekarnika!
Blacha do pieczenia stanowi kluczowy element wyposażenia każdego piekarnika - to niezbędne kuchenne akcesorium. Nawet najwyższej jakości urządzenie nie wykorzysta w pełni swojego potencjału bez odpowiedniego zestawu akcesoriów.
Wraz z upływem czasu i intensywnością użytkowania urządzenia jego elementy mogą ulegać zniszczeniu - w przypadku blach uszkodzenia te mają charakter mechaniczny. Zdeformowana lub zarysowana blacha to częścią, którą można bezproblemowo wymienić samodzielnie. Dobór części powinien opierać się na modelu urządzenia lub wymiarach - to zapewni pełną kompatybilność przy wymianie.
Jakimi właściwościami cechuje się blacha do piekarnika?
- gładka powierzchnia pokryta emalią umożliwia łatwiejsze czyszczenie i przedłuża żywotność części,
- konstrukcja gwarantuje równomierne rozchodzenie się ciepła, dzięki czemu blacha szybko się nagrzewa,
- dzięki temu, że wykonana jest z wysokiej jakości materiałów, nie deformuje się ani nie odkształca pod dużym obciążeniem,
- odpowiednio wyprofilowane krawędzie zapewniają jej stabilność na prowadnicach piekarnika,
- blacha może także pełnić funkcję tacki do zbierania ociekającego tłuszczu podczas grillowania na ruszcie!
Parametry
Trudność naprawy: |
|
---|---|
Indeks: | 728-XW-2447 |
Numer oryginalny: | 00296114 |
Nazwa produktu: | Blacha do pieczenia płytka |
Szerokość blachy: | 39,4 cm |
Długość blachy: | 36,3 cm |
Zobacz również: |
Może Cię zainteresować
Prowadzisz serwis w branży RTV / AGD / IT?
Poznaj naszą ofertę dla serwisów
Zobacz szczegóły