baground wizard
baground wizard
Wybierz swoje urządzenie, aby dobrać części
Rodzaj urządzenia
Producent

Gąbka do piekarnika Gaggenau 00623653

Indeks: 704-RU-2516
Dostawa od: 9,99 zł
Dowiedz się więcej
Wyślemy we wtorek
Zakupy bez rejestracji
90 dni na zwrot towaru
Wiadomość nie może być pusta
Podany adres e-mail jest niepoprawny
Mamy dla Ciebie profesjonalne rozwiązania. Wpisz swój NIP oraz Telefon.
Podany nr Tel jest nieprawidłowy
Podany nr NIP jest nieprawidłowy
Upewnij się, że właściwie dobrałeś część
Część pasuje do Twojego urządzenia. Zobacz wszystkie pasujące części.
Opis produktu:

Zadbaj o idealną czystość piekarnika z gąbką 00623653!

Chcesz, aby Twój piekarnik był zawsze idealnie czysty oraz pełny blasku? Zadbaj o niego z pomocą specjalistycznej gąbki do czyszczenia piekarników parowych 00623653.

Na czym polega czyszczenie parowe? Piekarniki z funkcją czyszczenia parowego posiadają pojemnik, do którego wlewa się wodę. Po włączeniu specjalnego programu woda ta zaczyna parować rozmiękczając zabrudzenia oraz przypalony tłuszcz.

Kiedy użyć gąbki? Poczekaj, aż piekarnik ostygnie, a następnie usuń zanieczyszczenia oraz resztki wody z wnętrza gąbką 00623653.

Wskazówka: Twój piekarnik nie posiada funkcji czyszczenia parowego? Wstaw do niego naczynie żaroodporne z wodą i ustaw urządzenie na temperaturę 90 stopni. 

Gabka do czyszczenia piekarnika
Czyszczenie piekarnika parowego

Cechy gąbki do piekarników 00623653

Pamiętaj! Przed czyszczeniem zapoznaj się z zaleceniami dotyczącymi czyszczenia zawartymi w instrukcji obsługi urządzenia.

  • Skutecznie usuwa resztki żywności oraz tłuszcz z komory piekarnika
  • Jest bardzo chłonna
  • Kolor: żółty
  • Swoją konstrukcją i wymiarami pasuje do pojemnika na wodę piekarników parowych
  • Bardzo trwała i wytrzymała


Specyfikacja techniczna 00623653
Indeks: 704-RU-2516
Numer oryginalny: 00623653
Nazwa produktu: Gąbka

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

Zgadzam się